Eilinen syömispäivä oli juuri sellainen standardi esimerkkipäivä, mistä tulee huonot tuntemukset sitten illalla. Se lähti pieleen jo aamusta. Ja jos aamupala "karkaa käsistä" voi sanoa, että koko päivä tulee karkaamaan. Yleensä syön aamiaiseksi kupin teetä ja yhden ruispalan päällikkeineen. Eihän se paljoa rönsyillyt, kun otin vielä puolikkaan ruispalan lisää, mutta se oli siltikin tarpeeton lisäys aamiaiseen.

Kävin pitkän kävelylenkin aamupäivästä ja kun tulin sieltä, niin seuraavat kaksi tuntia olikin oikeastaan syömistä enemmän tai vähemmän. En ymmärrä minkä vuoksi täytyy syödä enemmän kuin tarvitsee? Syödä niin paljon, että mahaan jo sattuu.

Iltapäivästä lähdin käymään kahvilla kaverilla, enkä sortunut kahvileipiin. Mutta kotia tullessa oli "pakko" syödä vähän jugurttia ja omena. Vaikka maha oli vielä täysi edellisestä ruokailusta. Välipalan jälkeen sain kuitenkin joogattua tunnin, mikä helpotti vähän ähkyoloa. Ja sitten erehdyin käymään vaa'alla.. vatsa täynnä.. tai ihan täpötäynnä... ja tottakai siihen vakiolukemaan oli tullut kilo lisää. Vaikka järki sanoo, että 2 kiloa on mahdollista kadottaa vaa'an lukemasta vain normalisoimalla syömiset ja odottamalla kuukautisten alkavan, niin silti valtaisa pettymys tulee aina kun näkee liian isoja lukemia.

Iltapalaksi en sentään mässänyt vatsaani pinkeäksi. Söin omenan, leipäjuustoa ja join litran vettä. Ehkäpä siksi aamusta olikin nyt edes hiukan miellyttävämpää herätä.

Tänään päätin olla tarkka suuhun pistämistä asioista. Pysyä tiukkana. Koska se tuntuu olevan se ainoa keino, millä en innostu syömään vielä yhtä leipää, vähän jugurttia, no otan mä vielä yhden donitsinkin, kun kerta niitä on ostettunakin....Tämän päiväni aloitin puolella litralla vettä. Ja sitä taktiikkaa aion yrittää jatkaa pitkin  päivää ruoalle ja iltapalalle. Söin puolikkaan ruispalan, aamupalajuustolla ja leikkeleellä. Nyt hörpiskelen kupposta teetä tätä kirjoittaessani ja toivon, että tänään osaisin malttaa syödä kohtuudella..

Päivälle on suunnitteilla ihan mukavasti ohjelmaakin, joten ehkä se pitää ajatukset pois ruoasta. Sulkapalloa, jumppaa ja kaverin luona kylästelyä (jossa voi kyllä joutua syömään jotain hyvää.. mutta onneksi vieraissa ei kehtaa ottaa kuin aivan pieniä paloja)